Rimman kanssa alossa.

Luoksepäästävyys oikein hyvä. Siinä kun tuomari lähesty tajusin ettei tätä ole koskaan treenattu. Eihän se ketään syö, mut aattelin että syöksyy suoraan naamalle pusuttamaan)  Paikallaolo hyvä, ihan lopussa nousi istumaan (kuului pauketta viereiseltä tontilta).

Remmissä seuraaminen ei kovin hyvää (tätäkään ei olla juurikaan harjoiteltu), ilman hihnaa paremmin. Perusasennot jäi tekemättä. Jäävät oikein hyvät, paitsi perusasennot (meni maahan). Luoksetulo hyvä, pieni avustus jotta tulee sivulle asti. Hyppy muuten hyvä, mut liikkui kun tulin viereeen ja taas maahan sivu käskyllä. Kokonaisvaikutus 9. 154 pistettä. 

Pientä hiomista, muutamissa osioissa ja etenkin tossa palkkaamattomuudessa, mut muuten kokonaisuutena aika kivasti.

Ronjan kanssa voittajassa.

Paikallaolo oikein hyvä. Oli reunassa, molemmat muut koirat oli ollu levottomia ja piipannu. Kuulema aluksi oli meinannu lähteä mukaan piippaamiseen, mut sit oli kääntyny melkein poikittain (selkä kavereihin päin) ja ollu ihan rauhassa.

Just ennen kehään menoa oli ihan skarppi ja hyvän tuntuinen, mut sit kun mentiin seuraamispaikalle lässähti ja alkoi vilkuilla...

Seuraaminen oli huonoa, kontakti eikä paikka pysynyt. Ihan lopussa ok. Istuminen hyvä, jostain otti puol pistettä, mut en muista mistä. Luoksetulo hyvä, pysäytykset meni pitkiksi (käskyt myöhäsä!!). Reagoi kuitenkin heti pysäytyskäskyyn. Ruutu Kävi ruudun takana tarkistamassa kehänauhan painona olleen vanteen. Toisella käskyllä tuli ruutuun ja pysähty. Ihan loistava! Loppu myös hyvin. Ei varastanut.

Hyppynouto oikein hyvä, mut hiukan varasti, ehdin justjust antaa käskyn kun oli jo menossa. Kehuttiin kuinka nätisti otti kapulan esteen takana, luovutuksessa pientä pyörittelyä. Metallinouto tässä varasti! Takastullessa vielä pudotti kapulan, luovutus ok. Tunnari Sähläs, otti vääriä suuhun, haisteli kuitenkin, mut tallo aina oman päälle?! Toi lopulta kuitenkin oman. Varmuutta tarvii paljon lisää! Kaukot LOISTAVA!! Ihan vähän oli siirtänyt takasia seiso-istu vaihdossa, muuten ihan puhtaita hienoja vaihtoja. Kokonaisvaikutus 10. 231,5 pistettä.

Loppua kohti vire parani, nyt kun sen sais vielä tohon alkuunkin hyväksi. Ollaan kuulema kehitytty (tuomarina ollut on käynyt meitä joskus kouluttamassa, en muista nimeä millään).

Ennen kentälle menoa käytin koirat uimassa. Ronjalla oli taas kamalan hauskaa! Rimmakin ui kun kahlasin veteen ja Ruskakin vahingossa pienen pätkän. Kamera oli mukana, mut autossa joten kuvia ei sit tullutkaan...