Lauantaina käytiin hallilla.

Ruska: Putkea, pieni mutkakaan ei haitannu. Maahanmenoa ja perusasentoa myös. Maton hajut kiinnosti aika paljon, mut malttoi se pieniä pätkiä keskittyäkin.

Rimma: Tekniikkatreeni vaihtui kontakti- ja keppitreeniksi. Keinu meni tosi kivasti, otin päähänjuoksua ja alastulon harjottelua (keinu oli tuettu pariin siivekkeeseen, hypäytin sivusta niin että kolautti itse laudan maahan). A:n kontaktin tekee myös hyvin, mut puomilla himmailee tai juoksee yli. Sitä siis pitää vahvistaa, että tulis lujaa loppuun asti. Ohijuoksun kestää kohtuu hyvin, jos otan sivuttaietäisyyttä niin hidastaa. Kepeillä aloitus aina oikein, keskellä tuli pari kertaa moka. Muuten pujotteli vauhdikkaasti.

Rimma teki myös noudon missä tällä kertaa ei ollut mitään ongelmaa?!!

Ronja: Kepeillä aloitus oikein jos jäin taakse, sit sai kyllä juosta ohi tai sivuun ja Roo teki loppuun asti. Jos juoksin ohi ennen keppejä meni tokaväliin joka kerta. Täytyy varmaan verkkojen kanssa harjoitella tätä. Taakse jäädessä hidastaa vähän, mut tekee loppuun kunhan en pysähdy.

Keinu ok, samaa alastulotreeniä ku Rimman kanssa. Puomilla kontakteja pitäs muistutella. Ylösmenoa erityisesti, mut myös ettei varasta alastulolta.

Viimeiseksi vielä tunnari. Kolme kertaa, joka kerta vähän eripaikassa. 3-4 väärää ja oma. Joka kerta oikea! Ekalla tuodessa aika epävarma, tiputti ja pureskeli. Kehuin ja palkkasin reilusti. Toisella jo paljon varmemmin toi. Kolmannella haisteli pitkään ja välillä kyseli apuja (en sanonut mitään), löysi kuitenkin oman ja toi sen nyt hyvinkin varman oloisena. Tästä reilusti palkkaa ja kehuja!

Ruska ja Rimma kävi kahdesti ja Ronja kolme kertaa. Lopuksi vielä lenkkeilyä Ruusulantiellä.

Sunnuntaina naksuttelua sisällä.

Ruska harjoitteli kosketusalustaa. Alussa tarjosi maahanmenoa (ollaan sitä nyt harjoiteltu), mut alkoi pikkuhiljaa tajuta että kun lyö nenäsä lätkään kuuluu naks ja sit saa herkkua . Kolme lyhyttä sarjaa.

Rimma Myös kosketusalustaa. Intoa ainakin riittää. Pari kertaa otti suuhun ja kävi sit maahan, muuten muisti käydä vaan maahan. Toisella ja kolmannella kierroksella laatikkotreeniä. Ekat ei oikein onnistunu tarjos mitä sattuu eikä malttanu pitää asentoa ollenkaan. Paransi sit huimasti ja loput meni oikein mallikkaasti.

Ronja ensin perusasento, mitä tajos nyt aika innokkaasti! Sit laatikkotreeniä myös Rontille. Tila vähän loppui kesken joten piti sohvalta ottaa vauhtia. Teki tosi hienosti! Jäi oikein joka kerta ja pysyi kunnes antoi luvan lähteä.

Ilalla jätettiin kakarat kotiin ja lähdettiin Ronjan kanssa kahdestaan lenkille. Ensin hevosniemeen uimaan ja sit taarastille uimaan ja vielä kaupalle hakemaan jätskit.