Ei oikeen sujunut... Tuomarina Ossi Harjula

Paikallaolo 7  Ensin ei halunnu tulla ollenkaan viereen, väisteli maassa jotain hajua?? Siirryin vähän ja sit tuli ihan hyvin. Odota-käskyllä nousi ylös ja jouduin antamaan toisen maahan-käskyn. Oli haistellut ja ryöminyt vähän.

Seuraaminen 8,5 Sama ongelma ku aina. Juoksu ja hidas sekä askeleet (yhtä perusasentoa lukuunottamatta) oli hienoja, muuten ei niinkään.

Istuminen 0 Ei ollut aikonutkaan istua ja vielä kävelikin perään muutaman askeleen!! Enne kehään menoa teki tosi hienoja istumisia.

Luoksetulo 7 Oli noussut istumaan. Seisominen vähän hidas, muuten ok.

Ruutu 0 Ekalla käskyllä lähti paikallaolopaikkaan haistelemaan, toisella meni vähän pidemmälle, mut tuli takas. Keskeytin.

Hyppynouto 9,5 Ote oli vähän löysä, muuten varsin hyvä. Aavistuksen vinosta perusasennosta otti puol pistettä.

Metallinouto 7 Meni vauhdilla, haisteli ja jopa kaivoi vähän maata tassulla!! Toisella käskyllä otti ja toi. Luovutus hyvä.

Tunnari 5 Kääntyessä lähti mukaan annoin toisen istu-käskyn jottei hyppää liikkurin syliin kun ottaa palikan multa (tästä Ossi moitti mua). Lähti rauhassa, haisteli kaikki läpi ja otti kapulan. Sit jäi kattomaan, kehotin tuomaan. Jossain välissä (en muista enää missä) se tiputti suussa olevan tarkista viereisen ja toi sit kuiten oman. Tähän olen kuitekin hurjan tyytyväinen! 

Kauko-ohjaus 9,5 Ihan vähän oli liikuttanut takasia maasta seiso-istu vaihdossa. Kaikki muut tosi hienoja ja täsmällisiä!

Kokonaisvaikutus 9

Sitä Lappeenranna koetta lukuunottamatta ei ole koskaan menny näin huonosti. Siinä kentällä oli kyllä joku haju mikä häiritsi (vaikka eihän sen pitäs vaikuttaa). Väisteli sitä paikallaolo kohtaa samallalailla ku väistää toisen koiran kakkoja (ei vahingossakaan astu päälle vaan nostelee liioitellen tassuja kakkojen yli ). Vähän jännitin miten suhtautuu tuomariin, mut ei ollu kehääntulo tarkastuksessa moksiskaan. Eikä tuntunut muutenkaan hirveesti häiriintyvän tuomarista eikä liikkurista (joka myös mies).