Torstaina (2.6) lyhyt tokotreeni Ronjan kanssa. Seuraamista, kaukot (superhieno!) ja liikkeestä istuminen. Juoksussa käänökset vois olla tiiviimmät muuten seuraaminen hyvä.

Perjantaina Hämeenkoskella Toko cupissa Rontin kanssa. Vuoroa odotellessa kontakti tosi hyvä ja teki innokkaasti. Kun mentiin kehään alkoi vilkuilla muita. Paikallaolossa aluksi levoton sit hyvä (eli siis ihan normaali homma). Seuraamisen alku haahuilua, parani kuitenkin loppua kohti huimasti. Istuminen ok. Luoksetulossa ja ruudussa karkas liikkurin käskystä. Tunnari huono. Kaukot hyvä, mut vilkuili liikkuria. Ei tee ollenkaan yhtä hyvin mitä treeneissä normaalisti.

Ruska harjoitteli vähän sivulle tuloa ja istumista. Oli oikein pätevä. Ja leikki Maisan kanssa.

Rimmalla alokkaan liikkeitä hyppyä ja paikallaoloa lukuunottamatta. Ihan superhieno! Oli tosi innokas ja seisomisenkin malttoi hienosti. Seuraamisessa perusasennot jäi välillä tekemättä, muuten varsin hyvä.

Viikonloppuna naksuttelua kaikille. Rimma ja Ronja perusasentoa ja Ruska kontaktia.

Maanantain Helenan vetämät agilitytreenit. Rata oli suht yksinkertainen, mut just sopiva erityisesti Ronjalle ennen kisoja. Ronja oli vauhdikas ja kuuliainen. Tehtiin kahdessa osassa ja kokeiltiin paria eri ohjausta. Ronjalle sopi kaikki. Tuli tosi hyvä fiilis kisoja ajatellen. Ronja irtoaa hyvin, mut jos ei ole varma suunnasta niin kääntyy herkästi kysymään. Tämä vältetään kun kerron ajoissa että saa mennä.

Rimmalla samaa rataa. Kurvit vähän tuppas venymään, johtunee huonosta hyppytekniikasta ja siitä ettei osaa koota itseään riittävän hyvin. Rimman kanssa on kiinnitettävä huomiota omaan rintamasuuntaan lähtee helposti esim takaakiertoon jos olkapäät on väärään suuntaan.  Jaakotusta ja ennakoivaa valssia täytyy harjoitella jotta tulee varmuutta (että varmasti hyppää eikä kiellä).

Ruska kävi hengailemassa kentän reunalla. harjoitteli vähän maahanmenoa ja sivulletuloa sekä keppejä.