Ratana oli su maksien hyppäri hieman muunneltuna. Ronja tuntui vähän löysältä, mut muuten ok. Niistopersjättö ei meinennu onnistua millään. Millähän ite muistaisi että ei saa jäädä odottelemaan, vaan pitää LIIKKUA!!

Rimmalla samaa rataa puomilla lisättynä. Paljon omia ohjausmokia. Rimma oli myös normaalia löysemmän oloinen. Puomilla juos ekan läpi, sit hidasteli, loput ok. Lopuksi putkijarrutusta namikipolla.

Ruska kävi hengailemassa ja teki kerran verkkokepit.

Tiistaina käytiin ensin löytyllä, missä Ruska pääsi leikkimään Nukan kanssa. Otin lyhyet treenit Rontin ja Rimpulan kanssa myös. Roolla kierroksia ihan liikaa, ei keskittynyt. Istuminen hyvä, seuraamisessa pätkät ok, mut haikaili kultsun noutokapuloita. Pari luoksetulon pysäytystä, mitkä oikein hyviä.

Rimmalla alokkaan liikkeet läpi (hyppyä ja paikallaoloa lukuunottamatta). Superhieno! Seisomisessa istu, mut kun korjasin takas seisomaan niin pysy hyvin. Rimman mielestä Nuka on paljon kivempi ku Ruska .

Ruska harjoitteli myös istumista, mikä sujuu jo varsin mainiosti. Muutama maahanmeno ja hiukan sivulletuloa. Hienosti keskittyi.

Löytyltä mentiin rantaan.

Ronja juos suoraan järveen odottamaan että heitän sille keppiä

Ruskaa vähän kummastutti

Rimma perkasi rantaa heinistä

Ronjalla oli kivaa

Ruska ihmettelee

Ruska ottaa mallia Rontin loikista