Ensin sisällä. Ronja ja Rimma harjoitteli perusasentoa. Rii tarjoaa heti, Ronjalla kesti hetken ja tarvi vähän vinkkiä. Ihan vaan odoti että tarjoavat itse ja siitä palkkaa. Ruska harjoitteli naksulla maahanmenoa. Tarjosi ensin sitkeästi istumista, mut pienellä vinkillä löytyi oikea asento.

Illalla mentiin vielä kentälle. Otin kaksi kertaa kaikki, käytin naksua.

Ruskalla maahanmenoa kuten aamulla. Onnistui oikein kivasti! Hieman leikkiä pallolla. Toisella kierroksella perusasentoa. Tekee mielellään saman tapaisen hyppäyksen mitä Rii eli ei niinkään käytä takaosaa.

Ronjalla perusasentoa, nyt tarjos itse kivasti ja kontakti pysyi häiriöistä huolimatta. Toisella kierroksella ihan samaa. Tulin kentälle ihanku olisin menossa kokeeseen. Roo oli mukavan rento ja teki ilosesti hommia. Ihan lopuksi tein vielä tunnaria. Ensin vain oma piiloon (etsi ja toi hienosti). Sit löysin toisenkin palikan. Oma ja vieras vierekkäin. haistoi molempia ja toi oman ilman eri kehoitusta!!  

Rimman kanssa ensin suoraa seuraamista. Paikka ja kontakti hyvät! Jäävät muuten ok, mut maahanmenossa tarvi vartaloavun. Seisomisessa malttoi hienosti. Toisella kierroksella perusasentoa seuraamisen yhteydessä, se kun ei muista istua pysähdyksessä. 1-2 askelta ja seis tämä sujui hyvin istui joka kerta. 3 askelta tai yli istuminen tuppas unohtumaan eli tähän tarvii nyt kiinnittää huomiota!! Noutoa ei suostunut tekemään ollenkaan?? Ei ottanut kapulaa ollenkaan??