Oltiin aikasin aamulla liikkeellä kun kävin päästämässä hevoset ulos. TUlomatkalla sit poikettiin hallille. Tein kaksi lyhyttä treeniä jokaisen kanssa, aksaa ja vähän tokojuttuja Ronjan ja Rimman kanssa.

Ronja:

Puomilla kontaktiharkkaa, nami ylösmenolla. Hyvin suju. A myös pariin kertaan eikä ongelmaa siinäkään. Kontaktien kertauksen jälkeen keppejä. Haki mistä kulmasta vaan ja pujotteli loppuun asti vaikka kepit meni lähelle seinää (ollu vaikeeta) ja jäin vähän jälkeen. Sivuetäisyyttä sai ottaa ihan reilusti ei ongelmaa, hyvin haki kepit myös kauempaa lähetettynä.

Tauon jälkeen istumista. Ei mitään ongelmaa, istu nopeasti ja kunnolla joka kerta. Ja tunnari. Oli ihan mahtava!!! Rauhallisesti haisteli kaikki läpi ja otti oman. Kehuin vasta kun oli sivulla.  

Ruska:

Rus harjoitteli eteenmenoa namikupille. Ensin yhden hypyn (ponnari) yli ja sit putki-hyppy (ponnari) yhdistelmä, se myös toisin päin (eli hyppy-putki). Hienosti meni!! Ei livahtanut ohi kertaakaan ja kova kiire oli namikupille.

Tauon jälkeen kävi vähän keinua kokeilemassa. Se oli aika jännää, mut söi lihapullia siinä kuitenkin. Ja lopuksi vielä harjoiteltiin takaakiertoa. Pienen pohtimisen jälkeen sujui kivasti.

Rimma:

Ensin kontakteja puomilla ja A:lla. Sivuetäisyyttä ja erityisesti taaksejäämistä pitää harjoitella. Puomilla sais tulla nopeammin, muuten oikein hyvä. Hyppytekniikkaa pitää tehdä!!! Kepit haki hienosti kaukaakin, kesti myös pienen vedättämisen. Aluksi kyllä jätti pari kertaa kesken, mut sit hienosti loppuun asti. "Keinukammo" oli unohtunut (ei olla aksaa tehty sitten agirodun, missä teki lentokeinun) ja meni reippaasti keinulle. Opetan siihen nyt uuden kaksiosaisen käskyn. Tehtiin muutamia toistoja ja joka kerta se juos innoissaan uudestaan keinulle. Lopuksi vielä puomi, ei himmaillu yhtään.

Tauon jälkeen nouto, hyvin meni. Ja pari luovutusta erikseen, pientä hakemista paikan kanssa, muuten ok. Uudestaan keinulle, innoissaan meni ja vikaksi vielä puomi, hienosti sekin.