Leireiltiin Haukkulaaksossa maanantaista keskiviikkoon.

En enää muista mitä maanantaina tehtiin, jotain kuitenkin...

Tiistaina aamulla ajoin Ronjalla verijäljen (yön yli vanha). Viimeksi ajanu joskus vuos sitten. Oli ihan superhyvä! Eka suora hienosti, välillä teki pieniä tarkastuksia sivulle. Ekassa kulmassa kesti jonkun aikaa ennenku löys oikean suunnan ja toisen suoran meni aika ilmavainuisesti (vastatuuli). Toinen kulma suju nopeammin ja vikan suoran jäljesti taas tosi tarkasti, lukuunottamatta pientä hairahdusta jollekkin muulle jäljelle.

Myös Rimmalle verijälki (ajettu heti). Riillä oli hirveä kiire, kaikki makaukset se kuitenkin löysi ja selvitti kulmat, vaikka vauhtia oli kamalasti. Vikalla suoralla ajoi tarkemmin ja hitaammin ja meinas kävellä hirvenjalan yli. Hyppäs suoraan ilmaan kun huomas jalan ja sit nuuskutteli sitä ihan normisti.

Tiistaina myös tokohommia yläkentällä.

Ruska harjoitteli perusasentoa ja yhden askeleen seuraamista erityishuomiona että pylly meneee istuessa maahan asti. Muutama maahanmeno myös. Oli varsin pätevä pentu.

Ronja luuli olevansa kokeeseen menossa ja alku seuraaminen oli just sen näköistä, parani kuitenkin huimasti loppua kohti. Liikkeestä istuminen oli jotain ihan supervaikeaa!? Seuraamisessakaan ei ottanut perusasentoja kunnolla. Tähän pitää paneutua. Saman näkee kotonakin esim. ulos mentäessä, ei millään malttais istua kunnolla vaan takamus jää väkisin 10 senttiä lattiasta. Luoksetulo oli oikein hieno palkkasin maahanmenosta. Tunnarin teki myös hienosti. Meinas alkaa nostelemaan, mut hillitsi itsensä hienosti ja jätti väärät nostelematta ja toi nätisti oman.

Rimma treenaili alhaalla. Seuraamisen yhteydessä perusasennot unohtuu. Jäävät oli hienot!

Keskiviikkona tein kaikkien kanssa alhaalla nurtsilla lyhyen tokotreenin.

Ruskalla oli energiaa niin kauheasti ettei malttanut ollenkaan, joten se teki juoksemisen välissä muutaman perusasennon ja maahanmenon. Paljon leikkimistä pallolla.

Rimma nouti. Puukapulalla suju mallikkaasti, sivulletuloa pitää vähän hioa. Metallin nosti hyvin (joskin melkoisen urputuksen kera) kun oli polvillani. Jos seisoin ei hakenut eikä edes nostanut. Seuraaminen oli hyvää, muistutin istumisesta pysähdyksissä. Jäävät taas hienot.

Ronjalle metallinouto. Taas se katto et onko pakko, mut toi sitten hyvin. Pari toistoa. Istumista, mitkä teki nyt hienosti sekä vapaasta seuratessa että seuraamisen yhteydessä??? Ronja kävi vielä myöhemmin yläkentällä. Seuraaminen ja istuminen ei sujunut ollenkaan, mut tunnari oli täydellinen! Tiia laitto kapulat. Tosi rauhallisesti kävi kaikki läpi ja nosti sitten oman.  

Käytin vielä kaikki erikseen uimassa. Ronja ja Rimma hyppäs jopa laiturilta ja niin oli kivaa. Ruska kasteli vaan etutassuja vähän, mut ei uskaltanut yksin mennä uimaan.